در راستای حفظ سلامت تغدیه همکاران یک دوره یک روزه در قالب طرح تغذیه سالم و رژیم غذایی برای همکاران دفتر مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توسعه خدمات مهندسی آب و خاک پارس، در این دوره که در روز هفدهم دی ماه 1402 به همت مدیریت اداری و توسعه منابع انسانی در سالن جلسات دفتر مرکزی برگزار شد، مدرس شبکه بهداشت شرق استان البرز نحوه صحیح مصرف مواد غذایی و تعداد دفعات تغذیه روزانه را برای اعضای حاضر تشریح نمود.
در این دوره همچنین مواردی در خصوص مواد غذایی سالم و ناسالم مطرح گردید. بر پایه این گزارش ، در پایان این نشست که با حضور حدود 45 نفر از همکاران مجموعه برگزار شد، ضمن انجام تست دیابت و فشار خون ، در مورد انجام این دوره نظرخواهی به عمل آمد.